Dierenartsassistenten Animo Brugge

Geraldine Van De Maele

Geraldine Van De Maele

Geraldine volgde haar opleiding Dierenartsassistente in Nederland en heeft haar stage van anderhalf jaar bij ons in de praktijk gedaan. Zij zet zich samen met de dierenartsen met de grootste zorg in voor uw huisdier. Momenteel volgt ze een bijkomende opleiding in de fysio en revalidatie.

Dierenartsassistente Luisa Melis

Louisa Melis

In 2017 behaalde Louisa haar diploma dierenartsassistente aan de hogeschool Vives te Roeselare. Na wat dierenspotting in alle hoeken van de wereld, mocht ze zich in 2019 aansluiten bij het team van dierenartsencentrum Animo. Met een groot hart voor dieren zet ze zich in voor jullie huisdieren.

Lisa Homblé

Lisa is afgestudeerd in 20211 als dierenartsassistente aan de Hogeschool in Gent. Na  een boeiende stageperiode bij ons, kwam ze het Animo-team vervolledigen. Met veel enthousiasme staat ze klaar om uw huisdier te verzorgen en de nodige medicatie te geven. Assisteren bij operaties doet ze graag, evenals het onderzoeken van bloed- en urinestalen.

Elfi Sinnaeve

Elfi studeerde in 2007 af als assistente aan de Hoge School van Gent. Na heel wat avonturen in de wereld en op werkvlak is Elfi sinds 2022 lid van ons Animo-team. Ze draagt de oudere patiënten een warmhart toe en wil zich in de toekomst  toespitsen op revalidatie, bewegings-en massagetherapie om op die manier alle patiënten en dus ook de senioren zo lang mogelijk goed et poot te kunnen houden.