Dierenartsassistenten

Geraldine Van De Maele

Geraldine volgde haar opleiding Dierenartsassistente in Nederland en heeft haar stage van anderhalf jaar bij ons in de praktijk gedaan. Zij zet zich samen met de dierenartsen met de grootste zorg in voor uw huisdier. Momenteel volgt ze een bijkomende opleiding in de fysio en revalidatie.

 

Louisa melis

In 2017 behaalde Louisa haar diploma dierenartsassistente aan de hogeschool Vives te Roeselare. Na wat dierenspotting in alle hoeken van de wereld, mocht ze zich in 2019 aansluiten bij het team van dierenartsencentrum Animo. Met een groot hart voor dieren zet ze zich in voor jullie huisdieren.

Chelsy Pollet

Al van jongs af aan is zij gepassioneerd door dieren. Sinds 2015 is ze actief in ons dierenartsencentrum. Wat aanvankelijk haar stageplaats was, groeide uit tot haar uiteindelijke job. Sinds 2017 maakt ze deel uit van het Animo-team.

 

Kimberly Wilot

Kimberly is in 2015 afgestudeerd aan de Hogeschool Gent. Met haar diploma Agro-Biotechnologie op zak, heeft ze enkele jaren voor wilde dieren gezorgd. Na de wereld te verkennen besliste ze om het toch wat dichter bij huis te zoeken. Met veel liefde geeft ze onze patiënten de nodige zorg. Daarbovenop assisteert ze met alle plezier bij onze operaties en consultaties.

Lisa Homblé

Lisa is afgestudeerd in 20211 als dierenartsassistente aan de Hogeschool in Gent. Na  een boeiende stageperiode bij ons, kwam ze het Animo-team vervolledigen. Met veel enthousiasme staat ze klaar om uw huisdier te verzorgen en de nodige medicatie te geven. Assisteren bij operaties doet ze graag, evenals het onderzoeken van bloed- en urinestalen.

Lisa Homblé