VetPlan®

Wat is Vetplan®?

VetPlan is het zorgabonnement van Animo Dierenartsencentrum waarmee u als eigenaar de (best nodige) zorg voor uw huisdier jaarlijks hebt geregeld. U sluit dit abonnement bij ons in het centrum af en betaalt vervolgens elke maand een klein bedrag, zodat u op de momenten dat u de zorg ontvangt geen kosten hebt.

Bovendien ontvangt u op jaarbasis ook nog een aantrekkelijke korting van zeker 20% op de zorg in het VetPlan en profiteert u van leuke aanbiedingen op andere zorg, zoals onbeperkt nagels knippen en korting op gebitsbehandelingen.

Op maat van uw huisdier

Wanneer het tijd is om de benodigde zorg te geven, ontvangt u een oproep per e-mail/ SMS, zodat u het niet hoeft te vergeten. Wij hebben het VetPlan zoveel mogelijk op maat gemaakt voor uw huisdier:

Daarnaast is er voor  honden en katten ook nog de mogelijkheid om een VetPlan Plus af te sluiten. Dit type VetPlan is samengesteld voor dieren die extra zorg nodig hebben, denk hierbij aan oudere dieren waarbij er vaak een grotere kans is dat er problemen ontstaan. Door op tijd bepaalde onderzoeken als bloed- en urineonderzoek uit te voeren, kunnen we eerder problemen in beeld krijgen en hierop anticiperen met de juiste zorg/ behandeling. Dit geeft een betere gezondheid voor uw (senior) huisdier!

Het volgende maakt deel uit van VetPlan®

Voucher VetPlan® VetPlan® Plus
Gezondheidscheck, inclusief vaccinatie* Ja Ja
Extra gezondheidscheck Nee Ja
Paraveterinair consult Ja Ja
Antiworm- vlo- en tekenmiddel** Ja Ja
Bloedonderzoek*** Nee Ja
Urineonderzoek Nee Ja
Bloeddrukmeting (kat) Nee Ja
Voeding (konijn) Ja Ja

* jaarlijkse vaccinatie op maat incl. besmettelijke hondenhoest en kattenleucose
** behandeling voor het gehele jaar (gespreid)
*** bloedonderzoek: screening naar orgaanfuncties (incl. schildklier voor de kat)

VetPlan® Algemene Voorwaarden