VetPlan® voor konijnen

Houd uw konijn zo lang mogelijk gezond met de preventieve zorg van VetPlan®

Beter voorkomen dan genezen!

Met VetPlan® krijgt uw konijn alle preventieve zorg die nodig is om zo lang én gezond mogelijk te blijven leven. Door een regelmatige gezondheidscontrole worden aandoeningen bij uw konijn vroegtijdig ontdekt. In een vroeg stadium zijn aandoeningen beter door ons te behandelen wat de vooruitzichten verbetert. Tijdige behandelingen brengen in het algemeen ook minder kosten voor de eigenaar met zich mee. Met VetPlan® zorgt u er samen met ons voor dat uw konijn in topconditie blijft!

Hoe werkt VetPlan®?

Voor VetPlan® betaalt u maandelijks een vast bedrag dat automatisch wordt geïncasseerd. Voor dit bedrag ontvangt uw konijn gezondheidscontrole(s), een jaarlijkse vaccinatie op maat en advies over huisvesting, voeding en verzorging. Tijdens de controlemomenten krijgt u als konijneneigenaar ook advies over hoe u zelf aandoeningen kunt voorkomen. Deze momenten zijn daarnaast geschikt om zelf vragen te stellen of zaken te bespreken waar u zich zorgen over maakt. VetPlan® bevat bovendien nog andere voordelen voor u en uw konijn.

Starten met VetPlan®?

U kunt bij ons een VetPlan®-abonnement afsluiten. Het eerste maandbedrag betaalt u rechtstreeks aan de balie, de overige betalingen worden eenvoudig automatisch geïncasseerd. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Belangrijk om te weten is dat VetPlan® geen verzekering is. VetPlan® biedt dus geen dekking als uw konijn plotseling ziek wordt of een ongeluk heeft gehad. Voor onvoorziene kosten heeft u, naast VetPlan®, een dierenverzekering nodig.

Voor € 11,50 per maand heeft u VetPlan® Konijn

Voucher VetPlan® Normale prijs
Gezondheidscheck, inclusief vaccinatie* Ja €80
Paraveterinair consult Ja €21
2x 3kg konijnenvoer Ja €50
Spray tegen maden en
vliegen
Ja €20
Totaal €138 (besparing: €33) €171

* vaccinatie: jaarlijkse basisvaccinatie tegen myxomatose, RHD1 & RHD2

Met VetPlan® Konijn ontvangt u ook

  • Onbeperkt nagels knippen
  • 10% korting op gebitsbehandelingen
  • 10% korting op overige producten (excl. medicatie)